Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Сјутра у Делти манифестација “Буди дио нас”

Објављено: 04.12.2018. 19:33 Аутор: мод
Министарство одбране и Војска Црне Горе организују сјутра у Схопинг малл-у “Делта Цитy” у Подгорици манифестацију “Буди дио нас” која ће трајати од 17 до 20 х.

Посјетиоци ће моћи да виде приказ војничких вјештина, као што су борење и верање, док ће на посебним пултовима бити представљене активности Министарства одбране намијењене младима: запошљавање у ВЦГ и добровољно служење војног рока, образовање на иностраним војним академијама, стипендирање за факултете у Црној Гори, промоција родне равноправности у војсци, као и Љетњи војни камп за младе. 

На платоу у приземљу Делте, гдје се ова манифестација одржава други пут заредом, са тенденцијом да постане традиционална, биће постављен шатор са средствима везе, као и пултови са ЕОД опремом (за уклањање експлозивних направа) и ронилачком опремом, ЕОД опремом Инжињеријске чете, те алпинистичком и скијашком опремом за обуку на брзим водама.

Посебно се мислило и на најмлађе, тако да ће бити организован кутак за њих, гдје ће моћи да слажу пазл са војничким мотивима, као и да цртају материјаом који ће бити обезбијеђен. 
 
Након манифестације, у 20 х у Сали број 5 Цинеплеxxа, биће приказан документарно-едукативни филм “Наша снага, Војска Црне Горе”. Улаз је слободан.










Да ли вам је садржај ове странице био од користи?