Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Полиција пронашла око 2,1 кг хероина; интензивно се трага за осумњиченим лицима

Објављено: 04.12.2018. 19:40 Аутор: Управа полиције
Службеници Управе полиције МУП-а – Одјељења граничне безбједности Тузи су јуче, поступајући на основу оперативних информација, у мјесту Набом, пронашли и заплијенили око 2,1 килограма хероина. Црногорска полиција у сарадњи са службеницима граничне полиције Републике Албаније интензивно ради на идентификацији и лоцирању лица која су одбацила опојну дрогу.

Наиме, службеници ОГБ Тузи су јуче, одбачени хероин пронашли у близини границе са Албанијом.

Прегледом лица мјеста полиција је пронашла руксак у којем су се налазила четири паковања са садржајем прашкасте материје свијетлобраон боје за коју се сумња да је опојна дрога хероин тежине око 2,1 кг.
О догађају су обавијештени службеници Одсјека за борбу против дроге и службеници граничне полициије Албаније, као и државни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Подгорици.

Опојна дрога ће бити упућена у Форензички центар ради вјештачења а службеници црногорске и албанске полиције настављају комуникацију и сарадњу у циљу лишења слободе лица која су, како се сумња, прокријучарила дрогу из Албаније на нашу територију.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?