Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Улагање у младе је наша најбоља инвестиција

Објављено: 07.12.2018. 19:38 Аутор: Министарство спорта

Министар спорта Никола Јановић отворио је данас реновиране спортске терене у оквиру Средње електротехничке школе „Васо Алигрудић”, што је још један успјешно реализован пројекат који је финансирало Министарство спорта.

''Са задовољством истичем да смо достигли цифру од 22 финансирана пројекта изградње и санације сала и терена јер смо недавно одлучили да до краја године подржимо још двије школе'', казао је министар Јановић.

Реновиране терене ће користити 3.000 ученика средњих стручних школа „Васо Алигрудић”, „Спасоје Распоповић” и „Инг. Марко Радевић”, а биће на располагању и ученицима и студентима из оближњег студентског дома, као и осталим грађанима који живе у близини јер су терени отворени за све. 

Ministarstvo sporta

„Улагањем у спортске терене и сале, као и кроз отварање омладинских клубова у школама, Влада и Министарство спорта настављају да испуњавају обећања која се тичу побољшања услова за бављење спортом и стварања нових могућности за младе, јер, улагање у младе је наша најбоља инвестиција”, истакао је министар. 

Поред министра Јановића, на отварању реновираних спортских терена присутнима су се обратили и директор Средње електротехничке школе „Васо Алигрудић” Веселин Пићурић и генерални директор Директората за средње образовање Министарства просвјете Вељко Томић.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?