Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Конференција поводом Међународног дана људских права

Конференција поводом Међународног дана људских права и 70. годишњице усвајања Универзалне декларације о људским правима биће одржана у понедјељак, 10. децембра у Ректорату Универзитета Црне Горе са почетком у 10.00 сати.

На отварању ће говорити потпредсједник Владе Црне Горе и министар правде Зоран Пажин, заштитник људских права и слобода Шућко Баковић, амбасадор Европске уније у Црној Гори Њ.Е. Аиво Орав, шефица Мисије ОЕБС-а у Црној Гори Њ. Е. амбасадорка Мариз Давије и в.д. координаторка Система УН и представница УНХЦР у Црној Гори Роберта Монтевеки.

Конференција на тему ’’Заштита људских права и слобода у Црној Гори’’ у оквиру обиљежавања Дана људских права, има за циљ сагледавање степена поштовања и заштите људских права и слобода у Црној Гори, уз осврт на области које су препознате као изазови и које захтијевају интензивније напоре свих актера у друштву ради достизања највиших стандарда.

Агенду са више информација можете преузети овдје.

КАБИНЕТ ПОТПРЕДСЈЕДНИКА ВЛАДЕ ЗА ПОЛИТИЧКИ СИСТЕМ, УНУТРАШЊУ И ВАЊСКУ ПОЛИТИКУ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?