Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Јановић примио Вукчевића: Уз захтјеван посао и свјетско злато у борилачкој вјештини

Објављено: 11.12.2018. 19:15 Аутор: Министарство спорта
Министар спорта Никола Јановић уприличио је пријем за Дејана Вукчевића, ју-јитсу репрезентативца и припадника елитне јединице црногорске полиције, освајача златне медаље на недавно одржаном првенству свијета за сениоре у Малмеу у Шведској.

Овом приликом Јановић је истакао да му је посебно задовољство што је Дејан Вукчевић данас његов гост, јер, осим што је велики спортиста који изнова потврђује најбоље резултате на свјетској сцени, он се, као припадник елитне јединице црногорске полиције, бави и јако захтјевним и ризичним послом. Дејан је, како је истакао министар Јановић, прави примјер да и поред обављања посла у којем је свакодневно изложен високом ризику, љубав према спорту, истрајност у раду и припадност држави показују како се бране боје своје репрезентације на великим свјетским такмичењима.

Вукчевић се захвалио министру на изузетној подршци и истакао да је Министарство спорта увијек вредновало његове резултате на прави начин, а ову прилику је искористио да се захвали својим колегама, свом старјешини, као и директору Управе полиције, господину Вељовићу на разумијевању за захтјевне спортске обавезе.

Јановић је на крају нагласио да ће Влада Црне Горе и ресорно министарство, као и до сада, увијек подржавати наше спортисте који су и најбољи промотери државе у свијету.
   
 
    
                 
МИНИСТАРСТВО СПОРТА
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Да ли вам је садржај ове странице био од користи?