Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

ОБАВЈЕШТЕЊЕ

Објављено: 14.12.2018. 16:45 Аутор: министарство финансија
Исплата обвезница конвертоване девизне штедње и обвезница девизних средстава, која се, у складу са Законом о регулисању обавеза и потраживања по основу ино дуга и девизне штедње грађана ("Службени лист РЦГ", бр. 55/03 и "Службени лист РЦГ", бр. 11/04), Законом о исплати девизне штедње грађана положене код овлашћених банака са сједиштем ван Црне Горе ("Службени лист РЦГ", бр. 81/06 и "Службени лист ЦГ", бр. 20/09) и Законом о исплати девизних средстава грађана положених код Дафимент банке АД Београд и Банке приватне привреде ДД Подгорица положених преко предузећа Југоскандик ДД Београд ("Службни лист ЦГ", број 21/08 и "Службени лист ЦГ", бр. 27/13),  обавља преко пословних банака и Централне банке Црне Горе, неће се вршити у периоду од 1. до 28. јануара  2019. године

Разлог за наведени привремени прекид је техничке природе како би се  консолидовали подаци о извршеним исплатама. Наведене активности имају за циљ да се обезбиједи интегритет базе података како би се одржао квалитет и сигурност података о имаоцима обвезница.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?