Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Министар Јановић примио новоименованог амбасадора Народне Републике Кине Лиу Јина

Објављено: 14.12.2018. 20:16 Аутор: Министарство спорта
Подгорица, 14.децембар 2018.године - Министар спорта Никола Јановић примио је данас новоименованог амбасадора Народне Републике Кине у Црној Гори Лиу Ђина.

На самом почетку, министар Јановић је изразио захвалност Амбасади НР Кине за донацију на основу које је успјешно реализован пројекат „Афирмација школског спорта“. Средства су донирана за реконструкцију школских спортских сала и терена у школама ЈУ ОШ „Ристан Павловић“ из Пљеваља, ЈУ Гимназија са Цетиња, ЈУ Средња поморска школа, као и ЈУ ОШ „Народни херој Саво Илић“ из Котора. 

Јановић је са задовољством истакао да је пројекат реализован у периоду краћем од годину дана, а тиме је у поменутим школама дјеци омогућено да се у знатно бољим условима баве спортом.

Амбасадор Ђин је изразио задовољство у контексту одговорног и посвећеног односа Министарства спорта према преузетим обавезама и истакао да је то још једна потврда успјешне сарадње, али и добар повод за њено интезивирање и проширење и на област младих гдје постоје велики потенцијали за размјену знања и искустава двије државе.

МИНИСТАРСТВО СПОРТА
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?