Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Полиција у Беранама открила око 40 килограма експлозива; спријечено извршење тешких кривичних дјела

Објављено: 17.12.2018. 20:51 Аутор: УП
Полицијски службеници у Беранама открили су данас велику количину експлозива који је био сакривен у напуштеном објекту, а који је, како се сумња, био намијењен извршењу тешких кривичних дјела.

Службеници Центра безбједности Беране су наиме, данас заједно са службеницима Сектора граничне полиције а уз ангажовање службених паса, претрагом терена, у напуштеном објекту бившег ресторана некадашње фабрике „Беранка“, пронашли око 40 килограма експлозива.

О догађају је обавијештен државни тужилац који је изашао на лице мјеста и заједно са полицијским службеницима извршио увиђај.

Лице мјеста обезбјеђују службеници ЦБ Беране до доласка службеника Директората за ванредне ситуације – Одсјека за неексплодирана убојна средства који ће заједно са Екипом за увиђаје ЦБ Беране изузети пронађени експлозив, а који ће након обраде бити упућен у Форензички центар ради вјештачења.

Криминалистичка обрада је у току и полицијски службеници предузимају активности на идентификовању лица које су набавила и сакрила експлозив.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?