Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Полиција поносна на колегу Радошевића из ПЈП, европског првака у боксу

Објављено: 17.12.2018. 20:55 Аутор: УП
Директор Управе полиције Веселин Вељовић данас је примио Предрага Радошевића, припадника Посебне јединице полиције, који је у Њемачкој освојио титулу професионалног првака Европе у боксу у WБО верзији.

Титулом европског шампиона у боксу Радошевић је наставио низ спортских професионалних успјеха који постижу службеници Управе полиције.

Директор Вељовић је честитао Радошевићу на освојеној титули првака Европе у боксу и казао да успјех који је постигао заслужује поштовање, те да су он лично и колеге у Управи полиције поносни на његове спортске резултате. Директор је казао да Радошевић и сви полицијски службеници који се баве спортом имају подршку менаџмента Управе полиције да наставе са практиковањем и усавршавањем спортских вјештина, те да сматра да њихов примјер треба да буде подстрек млађим колегама да његују спортски дух и витештво у такмичењима.

Колега Радошевић је захвалио директору Вељовићу на подршци коју је од њега имао од почетка професионалне боксерске каријере и казао да му је била част што је на мечу на најбољи начин, освајајући титулу Европе, презентовао ПЈП, Управу полиције и Црну Гору.

Командант ПЈП Веселин Маговчевић је казао да је Радошевић посвећени припадник Јединице који на најбољи могући начин своје вјештине преноси млађим колегама и уједно професионално и одговорно обавља све повјерене послове и задатке у ПЈП.

Полицијски службеник Посебне јединице полиције Предраг Радошевић титулу првака Европе освојио је прије недјељу дана у њемачком граду Хамелну, у WБО верзији, једној од најјачих верзија у боксу, побједом над њемцем Ронијем Габелом. Очекује се да ће изласком ранг листе WБО Радошевић бити сврстан међу најбољих 15 свјетских професионалних боксера. Предраг Радошевић, који је у полицији запослен од 2005. године, је до сада остварио изузетне резултате у боксу, а првак Европе био је и 2014. године.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?