Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

У уторак промоција монографије „Секретаријат за законодавство 1968 – 2018“

Монографија „Секретаријат за законодавство 1968 – 2018“ биће представљена јавности у уторак, 18. децембра 2018. године у Вили „Горица“ са почетком у 14:00 сати.

У монографији, која се објављује уз подршку Владе Црне Горе, поводом 50 година постојања Секретаријата за законодавство, обрађени су институционални развој и улога Секретаријата у унапређењу правног система наше земље.

На промоцији ће говорити: Потпредсједник Владе и министар правде Зоран Пажин, професорица уставног права и правног нормирања Маријана Пајванчић и ауторке монографије секретарка Секретаријата за законодавство Душанка Јауковић и помоћница секретарке Славица Бајић.

Новинари, фото-репортери и видео сниматељи улазе у Вилу „Горица“ коришћењем годишње акредитационе картице Владе Црне Горе за 2018. годину која важи уз лични идентификациони документ. Новинари и сниматељи који немају годишњу акредитацију треба да затраже правовремено од Службе за односе с јавношћу издавање дневне акредитације дописом на адресу пр@гов.ме.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?