Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Никшић: Лишен слободе осумњичени који је издао команду псу након чега је пас ујео женску особу

Објављено: 18.12.2018. 21:30 Аутор: УП
Службеници Управе полције МУП-а – Центра безбједности Никшић су у кратком року расвијетлили кривично дјело изазивање опште опасности и лишили слободе Ж.Д. (31) из Никшића због сумње да је починио ово кривично дјело на штету С.Д.

Наиме, службеници никшићке полиције су предузимајући мјере и радње на расвијетљавању овог кривичног дјела идентификовали лице које је водило пса који је напао С.Д, и том приликом лишили слободе осумњиченог. Осумњичени Ж.Д. је, како се сумња, ово кривчно дјело починио на начин што је 16. децембра свом псу расе пит бул, којег је водио на повоцу, без икаквог повода издао команду након чега је пас оштећену угризао за бутину десне ноге. Оштећеној С.Д. је указана љекарска помоћ и од стране љекара констатоване су лаке тјелесне повреде.

Осумњичени је уз кривичну пријаву приведен надлежном тужиоцу због постојања основане сумње да је починио кривично дјело изазивање опште опасности, након чега тужилац за њега донио рјешење о задржавању у полицијским просторијма до привода надлежном судији за истрагу.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?