Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Конститутивна сједница Партнерског савјета за регионални развој сјутра у 10х

Објављено: 20.12.2018. 20:39 Аутор: Министарство економије
Сјутра, 21. децембра с почетком у 10 сати у хотелу Центре Вилле (Ул. Цетињска бр. 7, Цапитал Плаза) одржаће се Конститутивна сједница Партнерског савјета за регионални развој.

Сједницом ће предсједавати министарка економије Драгица Секулић, као предсједница Партнерског савјета за регионални развој, а истој ће присуствовати представници значајног броја јединица локалне самоуправе, министарстава и других органа, као невалидног сектора, који у оквиру својих надлежности реализују активности којима се доприноси регионалном развоју. 

Циљ поновног формирања овог тијела јесте унапређење координације политике регионалног развоја и ефикасније постизање циљева који су прије свега усмјерени на мање развијене локалне управе. 

На сједници ће се говорити о измјенама Одлуке о оснивању Партнерског савјета за регионални разво, Предлагању и одабиру замјеника предсједника Партнерског савјета, Доношењу Пословника о раду Партнерског савјета, Стратешком планирању развоја јединица локалне самоуправе и Индексу конкурентности јединица локалне самоуправе (2015-2017) као и о текућим питањима.

Позивамо медије да испрате сјутрашњи догађај.

Министарство економије
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?