Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Полиција у Подгорици расвијетлила разбојништво за један дан; осумњичени лишен слободе

Објављено: 21.12.2018. 19:10 Аутор: УП
Службеници Управе полције МУП-а – Центра безбједности Подгорица су, предузимајући мјере и радње у циљу расвијетљавања кривичних дјела из области имовинских деликата, у кратком року идентификовали и лишили слободе лице за које се сумња да је починило кривично дјело разбојништво.

Наиме, службеници ЦБ Подгорица су јуче, 20. децембра 2018. године лишили слободе М.М, страног држављанина – тражиоца азила, због основане сумње да је починио кривично дјело разбојништво на штету Ј.М. (58) из Подгорице. Он је, сумња се, ово кривично дјело починио, 19. децембра 2018. године, на начин што је оштећеној пришао на улици, ухватио је за раме и одгурно је, усљед чега је она пала, након чега је М.М. употребом физичке снаге оштећеној из руке отуђио торбу.

О догађају је обавијештен надлежни тужилац који је наложио да се М.М. лиши слободе и да му се приведе уз кривичну пријаву због постојања основане сумње да је починио наведено кривично дјело.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?