Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Извјештај о Јавним консултацијама за израду Нацрта закона о електронским медијима

Објављено: 24.12.2018. 17:55 Аутор: МКУ
У складу са Уредбом о избору представника невладниних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија („Службени лист ЦГ“, број 41/18), Министарство културе је објавило позив за консултације заинтересоване јавности поводом доношења Нацрта закона о електронским медијима. Јавни позив за учешће у јавним консултацијама упућен је органима, организацијама, удружењима и појединцима, објављивањем на web страници министарства и на порталу е-управе, 30.11.2018. године. Уз јавни позив, на интернет страници Министарства објављен је контакт за достављање примједби и сугестија.

Јавне консултације, у трајању од 15 дана од дана објављивања јавног позива, закључене су 17.12.2018. године. У овом периоду, Министарству су стигли предлози и сугестије од 2 различита субјекта, који су у прилогу постављени у електронској форми на web страници Министарства и порталу е-управе.

Министарство културе је анализирало пристигле предлоге и сугестије и констатовало да ће се у изради Нацрта закона о електронским медијима, предложене сугестије узети у разматрање. О томе да ли су предлози и сугестије прихваћене или не, заинтересоване стране ће бити обавијештене у коначном Извјештају који ће бити припремљен и објављен након Јавне расправе о Нацрту закона о електронским медијима.

Овдје можете преузети:

Предлози и коментари заинтересованих субјеката:



Да ли вам је садржај ове странице био од користи?