Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Сјутра у 11,00х посјета САЈ-а Ресурсном центру за дјецу и особе са интелектуалним сметњама и аутизмом „1. јун“ и Ресурсном центру за дјецу и младе Подгорица / ИЗЈАВА

Објављено: 24.12.2018. 19:33 Аутор: УП
Обавјештавамо Вас да ће сјутра, у уторак 25. децембра 2018. године, у 11,00 часова, Специјална антитерористичка јединица (САЈ) Управе полиције, поводом новогодишњих празника, посјетити Ресурсни центар за дјецу и особе са интелектуалним сметњама и аутизмом „1. јун“ и Ресурсни центар за дјецу и младе Подгорица.

Заједничка посјета ресурсним центрима ће бити организована у просторијама Ресурсног центра за дјецу и младе Подгорица, на адреси Улица Принцезе Ксеније бр. 6, насеље Забјело, Подгорица.

Службеници САЈ-а уручиће дјеци дидактички и едукативни материјал, као и новогодишње поклон пакетиће, а током посјете припадници САЈ-а извешће дјеци и младима – штићеницима ова два ресурсна центра и показну вјежбу борилачких вјештина.

Изјаву ће тим поводом, у наведено вријеме, у просторијама Ресурсног центра за дјецу и младе Подгорица, дати командир А тима у САЈ-у Милош Ракоњац.

Новчана средства за ову хуманитарну акцију прикупили су полицијски службеници САЈ-а од својих примања, а на овај начин су умјесто свечаности жељели да обиљеже 46 година од оснивања САЈ-а.

Позивамо вас да медијски испратите овај догађај.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?