Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Јавна расправа - Кривошије, Леденице, Рудине 1 и Ступне

Објављено: 25.12.2018. 14:23 Аутор: Министарство економије
Министарство економије, у складу са чланом 18 став 3 Закона о концесијама (“Службени лист ЦГ”, бр.08/09), даје на јавну расправу сљедеће концесионе акте:

- Концесиони акт о неметаличној минералној сировини техничко-грађевинског камена локалитета ”Кривошије”, општина Котор;
- Концесиони акт о неметаличној минералној сировини техничко-грађевинског камена локалитета ”Леденице”, општина Котор;
Концесиони акт о неметаличној минералној сировини техничко-грађевинског камена локалитета ”Рудине 1- Пелиново”, општина Котор и
- Концесиони акт о неметаличној минералној сировини техничко-грађевинског камена локалитета ”Ступне”, општина Котор.

Овим путем Министарство економије упућује јавни позив грађанима, државним органима, мјесним заједницама, невладиним организацијама, правним лицима и предузетницима те другим заинтересованим субјектима да се укључе у јавну расправу и да своје коментаре, примједбе, предлоге и сугестије на наведене концесионе акте доставе Министарству економије у писаној или електронској форми, на адресу: Подгорица, Римски трг бр. 46, тел./фаx: 020/482-300 или е-маил: небојса.копривица@мек.гов.ме.

Циљ ове расправе је да се прибаве коментари и сугестије грађана, свих релевантних институција, представника привреде, невладиног сектора, као и стручне јавности, како би се концесиони акти унаприједили прије достављања Влади Црне Горе на усвајање.

Јавна расправа трајаће од 25. децембра 2018. до 11. јануара 2019. године, а у оквиру ње ће се одржати округли сто 10. јанура 2019. године у просторијама Министарства, са почетком у 11 сати.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?