Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Полиција на Цетињу пронашла кокаин и пушку у илегалном посједу

Објављено: 28.12.2018. 15:53 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одјељења безбједности Цетиње су, поступајући на основу оперативних сазнања, претресом пронашли кокаин, а прегледом возила пушку у илегалном посједу. Једно лице је лишено слободе.

Наиме, службеници ОБ Цетиње су, поступајући по претходно прибављеној наредби судије за истрагу, извршили претрес стана и других просторија које користи безбједносно интересантно лице С.М. (36) из Цетиња. Полиција је том приликом пронашла и одзела око девет грама прашкасте материје бијеле боје за коју се сумња да је кокаин, тзв. дробилицу, вагу за прецизно мјерење и двије таблете. О догађају је обавијештен државни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Подгорици који је наложио да се С.М. лиши слободе и да му се приведе уз кривичну пријаву због постојања основане сумње да је починио кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога.

Цетињска полиција је прегледом возила марке „Митсибусхи Пајеро“ којим је управљао Б.М. из Цетиња пронашла и одузела пушку марке „Застава“ калибра 12мм у илегалном посједу. О догађају је обавијештен надлежни државни тужилац.

Спроводећи активности појачане контроле безбједносно интересантних лица, службеници ОБ Цетиње су одузели два моторна возила ради провјера, а у склопу ових активности контролисано је 37 безбједносно интересантних лица којом приликом је санкоционисано седам.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?