Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

У Подгорици полиција лишила слободе осумњиченог за лажно пријављивање разбојништва

Објављено: 28.12.2018. 15:56 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Подгорица су, предузимајући мјере и радње из своје надлежности, лишили слободе Л.С. (47) из Подгорице због постојања основане сумње да је починио кривично дјело лажно пријављивање.

Наиме, службеници ЦБ Подгорица су, поступајући по пријави Л.С. у којој је навео да је, обављајући посао вожача у једном такси удружењу након краће вожње физички нападнут од стране два непозната лица која су му том приликом, уз пријетњу оштрог предмета који су му прислонила на врат са леђа, отуђила пазар који тог дана зарадио, предузели активности на утврђивању чињеничног стања и расвијетљавању овог догађаја.

Криминалистичка обрада је довела до сумње да се кривично дјело разбојништво није ни догодило, већ да је Л.С. лажно пријавио овај догађаја јер је наведени новац потрошио у казину и да је, како се сумња, сам себи нанио више повреда у предјелу врата, након чега је отишао у ХМП како би му се указала помоћ.

О догађају је обавијештен надлежни државни тужилац који је наложио да се осумњичени лиши слободе и да му се приведе уз кривичну пријаву због постојања основане сумње да је починио кривично дјело лажно пријављивање.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?