Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Позив за учешће у јавној расправи поводом израде Програма приступања Црне Горе Европској унији 2019 - 2020

Објављено: 28.12.2018. 17:51 Аутор: КЕИ
Канцеларија за европске интеграције, као координатор процеса приступања Црне Горе Европској унији, позива заинтересовану јавност да се укључи у јавну расправу поводом израде Програма приступања Црне Горе Европској унији 2019 – 2020.

Јавном расправом се обезбјеђује информисање најшире јавности о Програму приступања, у циљу потпуније размјене информација и учествовања заинтересованих страна у његовој припреми.

Кроз покретање јавне расправе, као двосмјерног процеса, Канцеларија за европске интеграције у фази Нацрта Програма приступања Црне Горе Европској унији 2019 – 2020. иницира размјену информација, мишљења и коментара са заинтересованим јавностима у процесу доношења овог стратегијског документа. 

Нацрт документа доступан је овдје

Јавна расправа ће трајати до 24. јануара 2019.

Сви заинтересовани, своје предлоге, примједбе и сугестије могу послати на сљедеће е-маил адресе: лука.станковиц@гсв.гов.ме и амина.бајровиц@гсв.гов.ме


Да ли вам је садржај ове странице био од користи?