Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

ЈАВНА РАСПРАВА О НАЦРТУ ИЗМЈЕНА И ДОПУНА ПРОСТОРНО УРБАНИСТИЧКОГ ПЛАНА ОПШТИНЕ ПЉЕВЉА И НАЦРТУ ИЗВЈЕШТАЈА О СТРАТЕШКОЈ ПРОЦЈЕНИ УТИЦАЈА НА ЖИВОТНУ СРЕДИНУ

Објављено: 31.12.2018. 17:07 Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма
Министарство одрживог развоја и туризма 
оглашава
ЈАВНУ РАСПРАВУ О НАЦРТУ ИЗМЈЕНА И ДОПУНА ПРОСТОРНО УРБАНИСТИЧКОГ ПЛАНА ОПШТИНЕ ПЉЕВЉА И НАЦРТУ ИЗВЈЕШТАЈА О СТРАТЕШКОЈ ПРОЦЈЕНИ УТИЦАЈА НА ЖИВОТНУ СРЕДИНУ

Јавна расправа о Нацрту измјена и допуна Просторно урбанистичког плана Општине Пљевља и Нацрту Извјештаја о стратешкој процјени утицаја на животну средину, одржаће се у организацији Министарства одрживог развоја и туризма у периоду од 03.01.2019.године до 28.01.2019.године.

Предлози, сугестије и коментари могу се достављати путем е-маил-а: јавна.расправа@мрт.гов.ме или директно на архиву Министарства одрживог развоја и туризма, ИВ пролетерске 19, у Подгорици, закључно са 28.01.2019. године.

У току јавне расправе, дана 10.01.2019. године, од 12-14х у сали Скупштине општине Пљевља биће организована презентација Нацрта планског документа, од стране руководиоца израде плана.

Посебно обавјештење о јавној расправи Министарство ће доставити Општини Пљевља, као и органу за техничке услове у року од два дана од дана оглашавања јавне расправе.

Нацрт планског документа и Нацрт Извјештаја о стратешкој процјени утицаја на животну средину доступни су на сајту Министарства одрживог развоја и туризма /www.мрт.гов.ме/

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?