Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић честитао Божић: Напредак ЦГ увјерава ме да се добрим намјерама, снагом воље и праштања, можемо уздићи из искушења свакодневице

Премијер Душко Марковић честитао је у име Владе и у своје име Божић свим православним вјерницима и свештенству пожељевши им личну и породичну срећу и позвавши на међусобно поштовање и слогу.

„Желим да у посебности благих дана и атмосфери божићне топлине, препознамо најбоље у људима. Да у хармонији и равнотежи духовног и свакодневног, пронађемо снагу за међусобно поштовање и слогу. Свеукупни напредак Црне Горе увјерава ме да се добрим намјерама, снагом воље и праштања, можемо уздићи из искушења свакодневице. Због тога и овом приликом исказујем посвећеност дијалогу и превазилажењу разлика које нас оптерећују. На тај начин обезбиједићемо сагласје око најважнијих питања црногорског друштва, и додатно осигурати вјековни суживот који нас краси“ – наводи предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић у божићној честитки.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?