Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Заједничко саопштење: Полицијски и царински службеници на ГП Шћепан Поље открили око 35 кг марихуане

Објављено: 14.01.2019. 17:27 Аутор: УП и УЦ
Службеници Управе полиције – Станице граничне полиције Плужине и службеници Управе царине – Царинске испоставе Шћепан Поље су, на Граничном прелазу Шћепан Поље контролом возила пронашли око 35 килограма марихуане. Осумњичени је лишен слободе.

Наиме, полицијски службеници СГП Плужине и царински службеници ЦИ Шћепан Поље, су на излазу из Црне Горе, контролисали пмв марке „Ауди А4“ београдских регистарских ознака којим је управљао М.Б. (49), држављанин Републике Србије. Детаљном граничном контролом уз употребу специјалистичке опреме, видеоскопа и бастера, полицијски и царински службеници су у задњем дијелу моторног возила пронашли седам пвц паковања са садржајем биљне материје за коју се сумња да је опојна дрога марихуана.

Обавијештени су полицијски службеници Одсјека за борбу против дроге који су даљом детаљном контролом пронашли још 36 пвц паковања са садржајем исте материје.

Укупно су пронађена и одузета 43 паковања са садржајем биљне материје за коју се сумња да је марихуана, укупне тежине око 35 килограма.

Опојна дрога је упућена у Форензички центар ради вјештачења.

О догађају је обавијештен државни тужилац у ВДТ који је наложио да се М.Б. лиши слободе и да му се приведе уз кривичну пријаву због постојања основане сумње да је починио кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?