Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Враћамо дјецу на спортска игралишта

Објављено: 30.01.2019. 20:04 Аутор: Министарство спорта

Министар спорта и младих Никола Јановић посјетио је данас ЈУ ОШ ,,Максим Горки“ у Подгорици гдје је заједно са директорицом школе Снежаном Ирић свечано отворио реновирани школски спортски терен, чију је реконструкцију финансијски подржало Министарство спорта и младих.

Јановић је, том приликом, истакао да је Влада Црне Горе односно Министарство спорта и младих успјешно реализовало још један врло важан пројекат из области спортске инфраструктуре који ученицима треба да омогући да се врате на спортска игралишта и да се што више баве спортским активностима. Наведену прилику министар је искористио да истакне да је у припреми и нових 8 пројеката реконструкције спортских сала и терена широм Црне Горе које ће финансирати ово Министарство у 2019. години, чиме Влада показује врло озбиљне напоре али и конкретне резултате на плану унапређења услова за бављење спортом дјеце и грађана. 

Директорица Ирић се у име ученика и наставника наведене школе захвалила министру Јановићу на важној инвестицији која ће допринијети квалитетнијем извођењу наставе физичког васпитања.

МИНИСТАРСТВО СПОРТА И МАЛДИХ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?