Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Филипу Радовићу плакета за изузетан допринос афирмацији црногорског спорта

Објављено: 01.02.2019. 17:41 Аутор: Министарство спорта
Министар спорта и младих Никола Јановић примио је данас Филипа Радовића, једног од најтрофејнијих црногорских параолимпијаца који је на посљедњој јуниорској листи најбољих стонотенисера свијета заузео прво мјесто и тим поводом му уручио плакету за изузетан допринос афирмацији црногорског спорта.

Јановић је навео да је поносан на сјајне резултате младог стонотенисера и истакао да су наши параолимпијци најбољи примјер свим младим људима да се напорним и преданим радом и трудом могу постићи врхунски спортски резултати.
Радовић се захвалио на пријему и континуираној подршци Министарства спорта која је снажан мотив да настави да осваја најсјајнија одличја на престижним међународним такмичењима.

Пријему је присуствовао и предсједник Параолимпијског комитета Игор Томић који се захвалио Влади Црне Горе на константној бризи о спортистима параолимпијцима и навео да ће Параолимпијски комитет и убудуће наставити са преданим радом са својим спортистима у циљу најбољег презентовања Црне Горе у свијету.

МИНИСТАРСТВО СПОРТА И МЛАДИХ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?