Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Први спортски терени у Општини Петњица

Објављено: 20.02.2019. 21:41 Аутор: Министарство спорта и младих

Ministarstvo sporta i mladih

Министар спорта и младих Никола Јановић и предсједник Општине Петњица Самир Аговић данас су свечано отворили новоизграђене спортске терене у мјесту Годочеље. 

Ријеч је о теренима за кошарку и фудбал у које је Министарство спорта и младих уложило преко 40.000 еура. 

Јановић је, овом приликом, истакао да је наведени пројекат још један чврст доказ посвећености Владе Црне Горе и ресорног министарства да континуирано ствара и унапређује услове за бављење спортом у мање развијеним сјеверним општинама али и подсјетио да је још раније најавио сензибилност Министарства спорта и младих за улагање у мање развијене средине. 

Министар је и додао да му представља посебно задовољство што ће и наши људи из дијаспоре имати могућност да се за вријеме свог одмора у родном крају баве спортским активностима на овим теренима. 

Предсједник Аговић се захвалио министру на испуњеном обећању које је дао приликом претходне посјете, увјерен да ће наведени спортски терени бити подстицај за грађане да се баве спортским активностима али и за оснивање нових спортских клубова на територији Општине Петњица.

МИНИСТАРСТВО СПОРТА И МЛАДИХ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?