Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Министар Јановић и директор УП Вељовић посјетили САЈ у Полицијском кампу на Златици

Објављено: 01.03.2019. 21:43 Аутор: Министарство спорта и младих
Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću
   
Министар спорта и младих Никола Јановић је данас са директором Управе полиције Веселином Вељовићем посјетио Специјалну антитерористичку јединицу (САЈ) у Полицијском кампу на Златици.
  
Повод посјете је недавно одржано Свјетско такмичење на којем је црногорска Специјална антитерористичка јединица (САЈ) остварила девето мјесто и као најбоље пласирана јединица региона била испред реномираних јединица као што су француски РАИД, руски ГРОМ, аустријске Кобре и њујоршки НYПД СWАТ.

„Бављење спортом и промоција Црне Горе као земље спорта, опредјељење је које желимо да развијемо на свим нивоима и кроз све узрасте, од дјеце, омладине и врхунских спортиста, све до државних службеника који паралелно са својим послом постижу резултате и на спортским теренима. Управо због тога сам данас у посјети антитерористичкој јединици Управе полиције, гдје се већина њених припадника бави спортом и остварује резултате на том пољу, који служе за афирмацију Црне Горе, ван њених граница. Још једном желим да Вам честитам на недавно оствареном резултату и подстакнем да и даље останете усмјерени на спорт, јер на тај начин дајете примјер, како будућим полицајцима, тако и државним службеницима и спортистима" – казао је Јановић.

Директор Управе полиције Веселин Вељовић изразио је задовољство посјетом министра Јановица истичући да је САЈ елитна полицијска јединица, увијек спремна да одговори на најсложеније безбједносне изазове у интересу грађана Црне Горе. Директор је казао да је поносан на САЈ, њихов тимски рад и изузетне спортске резултате који су примјер како се способност и обученост Јединице презентују на међународном нивоу.

Командант САЈ-а Милош Радуловић, захвалио је министру Јановићу на препознавању САЈ-а као Јединице са врхунским спортистима и директору Вељовићу на подршци у постизању спортских резултата.

Министарство спорта и младих обезбиједило је тренерке припадницима САЈ-а, које ће ови службеници користити у својим спортским активностима.

Јановић је на крају поручио да у Министарству спорта и младих увијек могу рачунати на поузданог партнера и подршку у даљем раду. 
      
Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću
       
МИНИСТАРСТВО СПОРТА И МЛАДИХ / УПРАВА ПОЛИЦИЈЕ
   

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?