Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Јановић и Давије: Усавршавањем стручног кадра у спорту до бољих услова за рад са младима

Објављено: 09.05.2019. 17:11 Аутор: Министарство спорта и младих
Министар спорта и младих Никола Јановић и амбасадорка ОЕБС-а у Црној Гори Мариз Давије примили су данас професоре физичког васпитања и тренере који ће учествовати на регионалној обуци, која се, у организацији ОЕБС-а и Канцеларије УН-а за дроге и криминал (УНОДЦ), од 14. до 16. маја ове године, одржава у Београду.

Амбасадорка Давије је истакла да су млади покретачка снага за процес помирења и сарадње у региону. Честитала је Црној Гори на исказивању интереса за учешће у овој регионалној иницијативи која се фокусира на превенцији криминала младих кроз образовне програме. Давије је такође честитала изабраним учесницима и пожељела им успјех током обуке и њиховог будућег рада.

Министар Јановић је пожелио успјешну обуку учесницима и истакао да га радује што се спорт све више препознаје као корисно средство за превенцију негативних појава у друштву уз увјерење да ће стечена знања и вјештине професорима и тренерима дати нови квалитет у раду са младима.

Учесници обуке, тренери Зоран Абрамовић и Марко Радусиновић и професори физичког васпитања, Аднан Мушовић и Александра Ражнатовић захвалили су се Министарству спорта и младих и Мисији ОСЦЕ-а у Црној Гори који су им пружили прилику за усавршавање и могућност да по повратку нове вјештине пренесу и својим колегама у циљу даљег заједничког доприноса развоју младих кроз спорт.
 

МИНИСТАРСТВО СПОРТА И МЛАДИХ

ФОТО: хттпс://флиц.кр/с/аХсмБ66ф4Т

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?