Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Јановић и Дела Каза: Црна Гора атрактивна дестинација за бициклистички спорт

Објављено: 10.05.2019. 21:05 Аутор: Министарство спорта и младих
Министар спорта и младих Никола Јановић примио је данас генералног секретара Европске бициклистичке федерације, Енрика Дела Казу, генералног секретара Балканске бициклистичке федерације Марка Прочикевића као и предсједника и члана УО Бициклистичког савеза Црне Горе, Дејана Поповића и Синишу Милидрага.

Овом приликом министар Јановић је истакао да му је посебно задовољство што су челници бициклистичких федерација, по први пут, његови гости и што имају прилику да разговарају о развоју овог значајног олимпијског спорта и нагласио да ће Министарство спорта и младих бити поуздан партнер у имплементацији развојних политика бициклизма које промовишу наведене федерације.

Јановић је навео и да чврсто вјерује да ће новоформирани Бициклистички савез својим радом доказати да је постављање Црне Горе на европску и свјетску бициклистичку мапу његов приоритет те да ће наша држава врло брзо бити поново домаћин неке од престижних бициклистичких трка, али и да ће у тим настојањима имати пуну подршку ресорног министарства. 

Дела Каза се захвалио министру на пријему и истакао да ће Европска бицклистичка унија бити снажан партнер Црној Гори у промоцији вриједности бициклизма као и обезбјеђивању бољих услова за такмичаре у овом спорту. Искористио је ову прилику и да честита формирање Бициклилистичког савеза а предсједнику Дејану Поповићу и његовим сарадницима пожели успјешан рад.
 
 

 
 

МИНИСТАРСТВО СПОРТА И МЛАДИХ


Да ли вам је садржај ове странице био од користи?