Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Јановић домаћин министрима и предсједницима олимпијских комитета малих земаља европе

Објављено: 29.05.2019. 18:14 Аутор: Министарство спорта и младих
Министар спорта и младих Никола Јановић, био је домаћин Конференције министара надлежних за спорт и предсједника Олимпијских комитета малих земаља Европе, која је данас одржана у Будви.
  
Конференцију је отворио предсједник Европског олимпијског комитета Јанез Коцијанчић, који је истакао да га радује што је Црна Гора домаћин 18. Игара малих земаља Европе и што је министар Јановић искористио прилику да угости колеге са циљем размјене искустава о важним спортским темама.

Министар Јановић је нагласио да је Конференција добра прилика да земље учеснице учврсте односе у циљу заједничког дјеловања везано за кључне спортске приоритете, истичући при том да је Црна Гора добар примјер динамичног развоја спортске области.

Господин Коцијанчић је ову прилику искористио и да министру уручи плакету захвалности, за допринос развоју Игара малих земаља Европе, као и сарадњи међу земљама учесницама.

МИНИСТАРСТВО СПОРТА И МЛАДИХ


  

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?