Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Јановић дјеци у Бару: Сви смо у истом тиму

Објављено: 05.06.2019. 19:53 Аутор: Министарство спорта и младих

Министар спорта и младих, присуствовао је завршном турниру Купа у кошарци за дјечаке узраста ВИ и ВИИ разреда основних школа, који се ове године одржава у Бару.

Јановић је истакао да ће Влада Црне Горе и Министарство спорта и младих наставити да подржавају и његују идеју школског спорта, која је, према његовим ријечима видно заживјела, што потврђује и све већи број дјеце на оваквим турнирима.

Министар је у свом обраћању нагласио важност коју тимски спортови имају, не само у здравом одрастању дјеце, већ и њиховој социјализацији, па је нагласио да ,,Кошарка као тимски спорт, осим што гарантује здрав развој дјеце, учи колико је важно сарађивати и вјеровати ономе ко је у твом тиму.“

,,Због тога, наши мали кошаркаши, учите да увијек дајете најбоље од себе и да вјерујете својим саиграчима. А Министарство спорта и младих ће наставити да вам дјелима показује да вјерује у вас и да смо сви дио истог тима, што показује и овај догађај.“ закључио је Јановић.

Ministarstvo sporta i mladih

На позив министра Јановића данашњем Купу је присуствовао и прослављени кошаркаш Никола Вучевић, коме је Јановић овом приликом уручио Плакету. Осим Вучевићу, Плакета је уручена и секретару Кошаркашког савеза Петру Поповићу

Министарство спорта и младих је финалистима Купа, као и свим основним школама из Бара поклонило је лопте.

МИНИСТАРСТВО СПОРТА И МЛАДИХ

Видео - Бар: Обраћање министра спорта и младих Николе Јановића на завршном Куп турниру у кошарци

Видео - Бар: Изјава министра спорта и младих Николе Јановића на завршном Куп турниру у кошарци

Видео - Бар: Изјава НБА косаркаша Николе Вучевића на завршном Куп турниру у кошарци

Видео - Бар: Изјава предсједника Општине Душаан Раичевића на завршном Куп турниру у кошарци

Видео - Бар: Обраћање предсједника Општине Душана Раичевића на завршном Куп турниру у кошарци

Видео - Бар: Завршни Куп турнир у кошарци - кадрови

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?