Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Јановић у Даниловграду: Радећи добро за дјецу радимо добро за будућност Црне Горе

Објављено: 14.06.2019. 19:55 Аутор: Министарство спорта и младих
Министар спорта и младих Никола Јановић отворио је кошаркашки терен у склопу основне школе Вуко Јововић у Даниловграду. Јановић је у свом обраћању истакао да се у Даниловград увијек долазило лијепим поводом, те да је тако и данас. ,,Ми смо данас, у Даниловом и Николином и граду свих нас, опет лијепим поводима, како бисмо прославили 150 година постојања Даниловграда, прославили Дан школе Вуко Јововић и напосљетку отворили школски кошаркашки терен.” поручио је министар спорта и младих.

,,Преко двадесети пут Влада Црне Горе и Министарство спорта и младих су ушли у реализацију пројеката везаних за школске терене ушли су са увјерењем колико је важно дјеци обезбјеђивати простор који их асоцира на игру, а који је повезан са школом. Игра, спорт, дјеца и образовање тим су који сигурно побјеђује. И зато нијесмо имали дилему да школа Вуко Јововић заслужује да добије нови кошаркашки терен који ће бити симбол и рекреације и бројних лијепих момената за Даниловград.” истакао је Јановић.

Министарство спорта и младих је за кошаркашки терен у склопу школе Вуко Јововић издвојило преко 30 хиљада еура.

МИНИСТАРСТВО СПОРТА И МАЛДИХ


 

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?