Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Јановић: Млади предузетници препознати на националном и европском нивоу

Објављено: 05.07.2019. 16:31 Аутор: Министарство спорта и младих

Влада Црне Горе и Министрарство спорта и младих, препознајући квалитет и потенцијале Уније младих предузетника, од почетка подржавају њихове активности. 

,,Заједнички циљ Уније младих предузетника и Министарства је да младе људе подстакнемо да се баве предузетништвом, као и да их што више едукујемо о могућностима које имају у свијету бизниса“ казао је Јановић.

Поводом освајања прве награде у сједишту Европске банке за обнову и развој, приликом чега је Емергинг Еуропе од укупно 1.000 кандидата издвојио 120 номинованих из 23 земље, министар Јановић примио је представнике Уније младих предузетника. 

Честитајући на освојеној награди, Јановић је поручио да ће Министарство спорта и младих и у наредном периоду наставити са подршком иницијативама које доприносе развоју потенцијала младих људи и унапређењу услова за развој предузетништва у Црној Гори. 

Представници Уније младих истакли су да је подршка коју континуирано добијају од Министарства спорта и младих од немјерљивог значаја, те подсјетили да је управо захваљујући подршци Министарства, Унија успјела да реализује значајне пројекте попут Сајма младих предузетника, те првог портала о младим предузетницима у Црној Гори - А што не би могли.

Видео: Министар спорта и младих Никола Јановић примио представнике Уније младих предузетника - кадрови

Видео: Изјава министра спорта и младих Николе Јановића

Видео: Изјава представника Уније младих предузетника Уроша Булатовића

МИНИСТАРСТВО СПОРТА И МЛАДИХ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?