Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Министар Нухоџић у Бару: Грађани потврдили да су услуге које пружа МУП професионалне и ефикасне

„Држава мора бити сервис грађана. Ми смо ту због нијх. Министарство унутрашњих послова у континуитету ради на побољшању услуга и сервиса грађанима. Трудимо се да стално унапређујемо наш рад. Грађани које сам затекао на шалтерима потврдили су ми да су услуге које пружа МУП професионалне и ефикасне“, саопштио је министар унутрашњих послова Мевлудин Нухоџић током јучерашње радне посјете општини Бар и обиласка Подручне јединице за управно-унутрашње послове.

Biro za odnose s javnošću Vlade Crne GoreГоворећи о резултатима рада Центра безбједности Бар, Нухоџић је нагласио да постоји тренд смањења броја кривичних дјела, што, како је оцијенио, показује да појачане активности Полиције дају резултате. Министар је указао да је значајно да грађани имају више повјерења у Полицију, као и да ће полицијски службеници професионално и одговорно поступати по њиховим пријавама.

„Један од приоритета Министарства унутрашњих послова и Управе полиције је побољшање материјално-техничких капацитета и услова у којима раде полицијски службеници, како би се грађани Бара и туристи који бораве у овом граду и Црној Гори осјећали сигурно и безбједно. Настојаћемо да, кроз инвестирање у најсавременију опрему, омогућимо Полицији да буде још ефикаснија и спремнија да одговори на све изазове, а грађани задовољнији њеним радом“, поручио је Нухоџић на састанку са начелником Центра безбједности Веском Маговчевићем.

Biro za odnose s javnošću Vlade Crne GoreНухоџић се састао и са предсједником Општине Бар Душаном Раичевићем и његовим сарадницима. Састанак је био прилика да се разговара о безбједном одвијању љетње туристичке сезоне, рјешавању стамбених потреба припадника служби безбједности и пројекту видео надзора. Министар је похвалио добру сарадњу локалне самоуправе и МУП-а у реализацији заједничких актвности. „У континуитету остварујемо добру и успјешну сарадњу са Управом полиције и захвални смо припадницима Центра безбједности на помоћи коју свакодневно пружају како грађанима тако и туристима који посјећују наш град. Оно што ме посебно радује је то што је Општина Бар изабрана за реализацију пројекта видео надзора над јавним површинама, што ће умногоме допринијети додатној сигурности у Бару“, истакао је Раичевић.





МИНИСТАРСТВО УНУТРАШЊИХ ПОСЛОВА










Да ли вам је садржај ове странице био од користи?