Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Душко Марковић честитао Курбан-бајрам: ЦГ вјековима темељи друштвену стабилност на традицији мултиетничког склада и богатства у различитостима

Предсједник Владе Душко Марковић честитао је у име Владе и у своје име реису Исламске заједнице у Црној Гори Рифату еф. Фејзићу, свештенству и грађанима исламске вјероисповијести Курбан-бајрам.

„На традицији мултиетничког склада и богатства у различитостима које је красе, Црна Гора вјековима темељи своју друштвену стабилност. Садашња посвећеност економском развоју и вишем животном стандарду уз значајна улагања у регионални развој са једне, и очување и унапређење културних и идентитетских вриједности и вјерских слобода, са друге стране – чине Црну Гору државом која је задобила нове и европске квалитете живљења уз запажен међународни углед“ – наводи се у бајрамској честитки премијера Марковића упућеној реису Фејзићу.

Предсједник Марковић завршава честитку констатацијом да су бајрамски благдани прилика за достизање духовних вриједности разумијевања, праштања и толеранције те апелом да стога оснажимо заједничке напоре како би још снажније доприносили даљем просперитету наше куће Црне Горе.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?