Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Јановић у Бијелом Пољу: Још динамичније настављамо обнављање спортских сала и терена

Објављено: 11.09.2019. 19:51 Аутор: Министарство спорта и младих

Министар Никола Јановић свечано је отворио реновирану спортску салу Средње електро-економске школе у Бијелом Пољу чију је реконструкцију финансирало Министарство спорта и младих.

Том приликом Јановић је истакао да се омладини у Црној Гори морају пружити спортски садржаји какве заслужују као и да је то један од кључних циљева на којем Влада Црне Горе и Министарство спорта и младих предано раде већ дужи низ година. О томе најбоље говори податак да је од 2017.године до данас Министарство спорта и младих суфинансирало и финансирало изградњу и реконструкцију преко 30 спортских сала и терена што је уједно и највећи подухват у области спортске инфраструктуре још од обнове независности Црне Горе.

Свечаном отварању присуствовали су и предсједник Општине Бијело Поље, Петар Смоловић и директор Средње електро-економске школе Миодраг Ивезић, који су се захвалили министру Јановићу на подршци и напорима које Министарство спорта и младих улаже у развој спортске инфраструктуре на територији Бјелопољске општине.































МИНИСТАРСТВО СПОРТА И МЛАДИХ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?