Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Министар Јановић засадио прве чемпресе у Бару

Објављено: 08.10.2019. 20:15 Аутор: Министарство спорта и младих
Министар спорта и младих, Никола Јановић је данас са директором Управе јавних радова, Решадом Нухоџићем, посјетио у Бару простор гдје су за потребе изградње друштвене инфраструктуре, посјечена стабла чемпреса која су красила овај простор.

,,Како је Премијер и обећао у фебруару ове године, данас смо овдје да овај простор обогатимо новим засадом чемпреса и на тај начин вратимо дуг природи и нашој околини. Није то само испуњавање обавезе коју је преузела Влада, већ је овакве просторе потребно чувати и његовати за потребе свих грађана Бара, а посебно наше омладине и наших најмлађих“ – истакао је Јановић.

Министарство спорта и младих заузеће своје мјесто и кроз волонтеризам и кроз ангажовање спортиста и младих како бисмо управо њима и свим нашим грађанима, створили животни простор какав заслужују и сачували нашу околину као кључни развојни ресурс.



МИНИСТАРСТВО СПОРТА И МЛАДИХ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?