Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Министар Нухоџић се састао са представницима црногорске дијаспоре у Скопљу

Објављено: 20.11.2019. 16:57 Аутор: МУП
Министар унутрашњих послова Мевлудин Нухоџић поручио је у Скопљу током састанка са Борисом Попиводом, предсједником Црногорске заједнице и представницима дијаспоре у Републици Сјеверној Македонији да наши исељеници дају значајан допринос матичној држави пословним, културним, умјетничким и другим активностима и да је сарадња са дијаспором високо на листи приоритета Владе.

Министар Нухоџић је исказао задовољство сусретом са представницима удружења која дјелују у Скопљу и упутио изразе захвалности на њиховој посвећености даљој афирмацији и јачању угледа Црне Горе. Том приликом, Нухоџић је говорио о економском, развојном и инфраструктурном напретку који је Влада Црне Горе остварила у претходном периоду.

Представници исељеничких удружења исказали су задовољство сусретом са министром унутрашњих послова и захвалили на континуираној подршци коју Влада Црне Горе пружа дијаспори у Сјеверној Македонији.

„Након обнове независности, желимо да додатно оснажимо везе и унаприједимо сарадњу Црне Горе са дијаспором. Врата Министарства унутрашњих послова ће вам увијек бити отворена“, закључио је министар Нухоџић.
    
МИНИСТАРСТВО УНУТРАШЊИХ ПОСЛОВА

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?