Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Писмо предсједника Владе Црне Горе Жељка Штурановића предсједнику Скупштине Црне Горе Ранку Кривокапићу

Објављено: 01.02.2008. 02:00 Аутор: Насловна страна
Бр. О1 / 898 Подгорица, 31. јануар 2008. године

Скупштина Црне Горе
Ранко Кривокапић, предсједник

Поштовани Предсједниче,

Обавјештавам Вас да подносим оставку на мјесто предсједника Владе Црне Горе, из здравствених разлога.

Медицинска терапија која ми је одређена за наредних неколико мјесеци подразумијева, између осталог, и значајно смањење мог радног ангажмана за то вријеме, у сваком случају испод нивоа активности који, по мом дубоком увјерењу, захтијева обављање ове значајне и одговорне функције.

С друге стране, тренутак у коме се Црна Гора налази у свом развоју објективно не само тражи него и претпоставља потпуну радну посвећеност свих, посебно носилаца најодговорнијих функција, како би наша држава и у наредном периоду наставила свој европски и демократски пут.

Цијенећи те околности, донио сам ову одлуку, желећи да тиме створимо услове да Влада у пуном радном капацитету настави да испуњава своју захтјевну агенду, а ја се неколико наредних мјесеци посветим санирању свог здравственог стања.

Поштовани Предсједниче,

Користим и ову прилику да се Вама лично као и свим посланицима захвалим за квалитетну сарадњу коју смо имали у претходном периоду.

С поштовањем,


Жељко Штурановић
Download
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?