Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић упутио честитку првом потпредсједнику Владе Руске Федерације Дмитрију Медведеву

Објављено: 04.03.2008. 01:04 Аутор: Насловна страна
Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић, упутио је честитку првом потпредсједнику Владе Руске Федерације Дмитрију Медведеву, поводом побједе на предсједничким изборима у Русији, одржаним 2. марта 2008. године.

У честитики се каже:

Упућујем Вам срдачне честитке на повјерењу које Вам је указано на предсједничким изборима, на којима је Руска Федерација, бирајући Вас, изразила недвосмислену опредијељеност ка даљем унапређењу стабилности и убрзаном побољшању квалитета живота.

Желим Вам пуни успјех у будућем раду, у испуњавању утврђених задатака, интензивирању економског, друштвеног и свеукупног развоја пријатељске Русије. Увјерен сам да ће Русија, учвршћујући своју позицију у међународним односима, наставити да пружа потребан и важан допринос даљем унапређењу стабилности и сарадње и у региону Југоисточне Европе.

Овом приликом бих хтио да потврдим жељу и ријешеност да са Вама и осталим институцијама Руске Федерације наставим свестрану сарадњу ради јачања међусобног разумијевања, повјерења и пријатељства наше двије државе, за добро наших народа и у циљу заједничког просперитета.


Да ли вам је садржај ове странице био од користи?