Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић примио црногорског боксера Милорада Гајовића поводом пласмана на Олимпијаду у Кини

Објављено: 24.04.2008. 23:50 Аутор: Насловна страна
Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић примио је данас у Подгорици црногорског боксера Милорада Гајовића, поводом пласмана на Олимпијаду у Кини. У разговору су учествовали предсједник Боксерског савеза Божидар Вуксановић и селектор репрезентације Драган Ђуричковић.

Честитајући Гајовићу на великом успјеху који је остварио на квалификационом олимпијском турниру у Атини, премијер је и овом приликом нагласио да је спорт најбољи начин међународне промоције Црне Горе. Такође, он је изразио увјерење да ће Гајовић остварити запажен резултат на највећој свјетској спорској смотри и тиме потврдити свој реноме доказан у многобројним ранијим међународним такмичењима. Милорад Гајовић је захвалио Предсједнику Владе на подршци и обећао да ће достојно репрезентовати Црну Гору у Пекингу.

Предсједник Ђукановић је истакао да ће Влада и убудуће радити на афирмацији врхунског спорта, вјерујући да ће Гајовићев резултат подстицајно дјеловати на унапрјеђење спорта у Црној Гори.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?