Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић примио џудисту Срђана Мрваљевића

Објављено: 02.05.2008. 21:40 Аутор: Насловна страна
Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић, примио је данас џудисту никшићког "Оногошта" и репрезентативца Црне Горе Срђана Мрваљевића, поводом његовог пласмана на Олимпијске игре у Пекингу. Поред Мрваљевића пријему су присуствовали и предсједник Џудо савеза Црне Горе Саша Косовић и некадашњи свјетски првак у џудоу и почасни предсједник ЏСЦГ Драгомир Бечановић.

Премијер Ђукановић похвалио је успјех Мрваљевића, нагласивши да су спорт и успјеси у спорту, били и увијек ће бити, оно по чему је Црна Гора препознатљива у свијету. Он је такође казао да успјех Мрваљевића и осталих црногорских спортиста, који су се пласирали на ОИ, завређује подршку надлежних институција и његову лично, те да је сигуран да ће ти спортисти, на предстојећој Олимпијади, достојно репрезентовати своју земљу. Срђан Мрваљевић захвалио је премијеру Ђукановићу на досадашњој и будућој подршци, истакавши да му је она много значила у напорима да, иако са озбиљном повредом, испуни норму за пласман на ОИ. Говорећи о предстојећем такмичењу, Мрваљевић је обавијестио предсједника Владе Мила Ђукановића о току припрема за то навеће спортско такмичење и о изједначености конкуренције која га очекује у Пекингу. Он је казао да ће дати све од себе, како би успјех пласмана на Играма увећао добрим резултатом. Предсједник Џудо савеза Црне Горе Саша Косовић, обавијестио је премијера о досадашњим и овогодишњим активностима савеза, од којих је најважнија Првенство Балкана, које ће 20. септембра 2008, бити одржано у Никшићу.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?