Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Извршни секретар Економске комисије Уједињених нација за Европу и помоћник генералног секретара УН Марек Белка сјутра у Црној Гори

Објављено: 03.06.2008. 17:23 Аутор: Насловна страна
Предсједник Владе Мило Ђукановић примиће у сриједу, 04. јуна, извршног секретара Економске комисије Уједињених нација за Европу (УНЕЦЕ) и помоћника генералног секретара УН Марека Белку.

Разговор Ђукановића и Белке почеће у 12.00 сати у Вили Горица. Почетак састанка можете снимити, а након његовог завршетка биће издато саопштење за јавност.

Са Белком ће, у 09.00 сати, разговарати и потпредсједник Владе Гордана Ђуровић. Пријем код министра туризма и заштите животне средине Предрага Ненезића предвиђен је у 10.00, а код потпредсједника Владе Вујице Лазовића у 11.00 сати.

Министар за економски развој Бранимир Гвозденовић примиће Белку у 13.00, а министар саобраћаја, поморства и телекомуникација Андрија Ломпар са Белком ће разговарати у 14.30 сати.

Сви наведени сусрети одржаће се у Вили Горица. Њихов почетак можете снимити, а након завршетка разговора биће објављена саопштења за јавност.

У пратњи Марека Белке биће његов помоћник Паоло Гарона, шеф кабинета Сузан Барфоло и консултант УНЕЦЕ за Југоисточну Европу Горан Свилановић.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?