Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Завршено уређење терена и опремање Факултета ликовних умјетности вриједно 1,2 милиона еура

Služba za odnose s javnošćuУправа јавних радова привела је крају уређење терена универзитетског комплекса и опремање Факултета ликовних умјетности на Цетињу, за које је Влада Црне Горе из Капиталног буџета издвојила 1,2 милиона еура.

Пројектом су били обухваћени изградња пруступних саобраћајница, тротоара, расвјете и пратећих садржаја, уређење зелених површина, као и опремање факултета канцеларијским инвентаром и опремом неопходном за одржавање стручне наставе из смјера сликарства, вајарства, фотографије и дизајна.

Изградња објекта Факултета ликовних умјетности, у захвату Урбанистичког плана „Стари Обод“, завршена је крајем 2017. године. Његова укупна површина износи око 5.100 метара квадратних, а предвиђен је за одржавање наставе за око 140 студената.

Студенти су протеклих дана, са професорима и руководством факултета, посјетили објекат, у циљу планирања почетка рада у новим просторијама.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?