Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Уговорена реконструкција моста на ријеци Вруји, на путу Плав - Гусиње

Влада Црне Горе инвестираће близу 400 хиљада еура у реконструкцију моста на ријеци Вруји, на дионици пута Плав – Војно село – Гусиње, предвиђено је уговором о извођењу радова, који је Управа јавних радова потписала са подгоричким предузећем ОГП “Фидија”.

Рок за завршетак радова је четири мјесеца од дана увођења извођача у посао.

Ријеч је о једном од сегмената свеобухватног пројекта модернизације комплетне дионице од Плава до Гусиња, у дужини од око 10 километара. Прва фаза санације, којом је обухваћено 1,2 километра пута, је у току, а вриједност посла је око 850 хиљада еура.

Управа јавних радова је крајем протекле године са предузећем “Путеви Бар” уговорила реконструкцију преосталог дијела пута од девет километара, у коју ће Влада из капиталног буџета уложити 3,5 милиона еура. Радови ће почети чим дозволе временске прилике. 

Ова инвестиција је једна од највећих на том подручју, а омогућиће безбједније одвијање саобраћаја и бољу путну повезаност између плавске и гусињске општине. 

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?