Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић упутио честитку Ватерполо-пливачком савезу Црне Горе поводом пласмана међу четири најбоље екипе на Олимпијским играма

Објављено: 25.08.2008. 18:45 Аутор: Насловна страна
Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић упутио је честитку Ватерполо-пливачком савезу Црне Горе, у којој се каже:

"Пласманом међу четири најбоље екипе, у свом првом учешћу на Олимпијским играма, потврдили сте успјех остварен овог љета освајањем златне медаље на првенству Европе у Малаги.

Потврдили сте да црногорском ватерполу припада мјесто у самом свјетском врху, а познато је да у спорту од много фактора зависи како ће на највећим такмичењима међу великанима бити подијељене медаље.

Својим спортским витештвом у базену и укупним понашањем у Пекингу, још једном сте били понос Црне Горе, која ће и овога пута знати да цијени ваш огромни учинак на достојанственом репрезентовању своје земље и свог народа.

Упућујем стога најискреније честитке играчима, стручном штабу и руководству Ватерполо-пливачког савеза Црне Горе, са увјерењем да ћемо се и на наредним такмичењима радовати врхунским резултатима црногорских ватерполиста."
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?