Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић честитао европску титулу младим ватерполистима

Објављено: 15.09.2008. 03:40 Аутор: Насловна страна
"Подвиг који сте остварили у свом првом учешћу на Европском првенству више него убједљиво потврђује да црногорски ватерполо не треба да брине за своју будућност. Након тријумфа сениора на ЕП у Малаги и четвртог мјеста на олимпијади у Пекингу, ваша златна медаља има посебан сјај јер јасно говори да су успјеси црногорског ватерполо спорта плод изузетног талента, али и осмишљеног дугогодишњег рада.

Остварили сте блистав тријумф већ на почетку својих спортских каријера, а ја сам увјерен да ћемо се још доста пута радовати вашим медаљама и трофејима са највећих ватерполо такмичења и у сениорској конкуренцији.

Свим играчима, стручном штабу и руководству Ватерполо и пливачког савеза Црне Горе упућујем најискреније честитке за још једну огромну радост коју сте приредили љубитељима спорта у домовини" стоји у телеграму који је омладинској ватерполо репрезентацији, након тријумфа у Истанбулу, упутио предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?