Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић упутио честитке поводом 17. септембра Дана општине Жабљак

Објављено: 16.09.2008. 20:01 Аутор: Насловна страна
Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић упутио је, поводом 17. септембра Дана општине Жабљак, честитку предсједнику Општине Исаилу Шљиванчанину, предсједнику Скупштине општине Добрици Шљиванчанину, одборницима и свим грађанима Жабљака.

Уз честитке за Дан Општине, премијер Ђукановић је изразио увјерење да су у протеклом периоду створене претпоставке за успјешну реализацију нашег стратешког опредјелјенја - равномјерног регионалног развоја и да ће се у општини Жабљак потврдити исправност Владине одлуке да се различитим активностима подстакне развој сјевера Црне Горе. Отварање нових радних мјеста и стимулативни услови за покретање бизниса отвориће грађанима Жабљака нове развојне перспективе. Сигуран сам да ћемо заједничким напорима остварити један од основних циљева - бољи животни стандард и тиме значајно унаприједити услове за живот и рад у овој средини- истакао је премијер Ђукановић.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?