Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић примио, поводом Дана безбједности, директора Управе полиције Веселина Вељовића

Објављено: 03.10.2008. 00:30 Аутор: Насловна страна
Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић примио је данас, поводом Дана безбједности, директора Управе полиције Веселина Вељовића са сарадницима.

Предсједник Ђукановић је честитао директору Вељовићу и свим припадницима Управе полиције на професионалним учинцима у претходном периоду у обављању нихових Уставом и Законом предвиђених надлежности. Премијер је са задовољством констатовао да је у Црној Гори трајно учвршћена стабилност и обезбијеђено остваривање Уставом зајамчених права грађана. Директор Вељовић је захвалио Влади на подршци и разумијевању које пружа Управи полиције у извршавању својих задатака и обавијестио Премијера о приоритетима рада овог државног органа.

Завидан ниво сарадње са релевантним међународним организацијама у овој области и потенцијали са којима располаже Управа полиције гарантују да ће Црна Гора и у наредном периоду успјешно извршавати своје обавезе које се тичу међународних стандарда, на путу ка стратешким циљевима државне политике. Закључено је да су глобалне безбједносне интеграције гаранција стабилности и наставка динамичног економског развоја.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?