Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић упутио честитке поводом 21. новембра Дана Општине Тиват

Објављено: 20.11.2008. 21:14 Аутор: Насловна страна
Поводом 21. новембра Дана Општине Тиват, предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић упутио је честитке предсједнику Општине Миодрагу Канкарашу, предсједнику Скупштине Крсту Петровићу, одборницима у Скупштини Општине и свим грађанима Тивта.

Премијер Ђукановић је у честитки нагласио да бројне значајне инвестиције у протеклом периоду на подручју Општине и јачање домаћег предузетништва најављују ново раздобље Тивта, које одговара визијама европске Црне Горе. Подсјетивши да Тиват има важно мјесто у црногорским развојним плановима посебно у сфери туристичке привреде, саобраћајне инфраструктуре и услужном сектору, премијер је изразио задовољство што позитивне тенденције у економији прати унапређење традиционално квалитетних међуетничких и међуконфесионалних односа. Увјерен сам да ће се и убудуће Тиват развијати предвиђеном динамиком, те да ће даљи привредни раст бити обиљежен новим улагањима и остварењем разноврсних пословних иницијатива- истакао је премијер Ђукановић.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?