Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић упутио честитке поводом 22. новембра Дана Општине Будва

Објављено: 21.11.2008. 16:30 Аутор: Насловна страна
Поводом 22. новембра Дана Општине Будва, предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић упутио је честитке предсједнику Општине Рајку Куљачи, предсједнику Скупштине Крсту Љубановићу, одборницима у Скупштини Опшине и свим грађанима Будве.

Констатујући да континуирано интересовање озбиљних инвеститора и успјешна реализација важних развојних пројеката гарантују извјесну европску будућност Будве и Црне Горе, премијер Ђукановић је нагласио да се захваљујући динамичном привредном развоју, отварању великог броја радних мјеста и све бољој туристичкој и укупној понуди, та Општина потврђује као атрактивна средина за живот и рад. Уз подсјећање да је на развојном путу посебно значајна свијест локалне управе и грађана да се сваки економски напредак мора темељити на принципима одрживог развоја, премијер је изразио увјерење да ће и у наредном периоду становници Будве исказати способност да одговоре изазовима времена и у још већој мјесри доприносе просперитету своје општине.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?